Vastaantulija joutui väistämään ohittajaa ja suistui tieltä Kauvatsalla

Uutiset

Kokemäen Kauvatsalla sattui ulosajo Yttiläntiellä lauantaina iltapäivällä ennen kolmea. Kuljettaja oli joutunut väistämään vastaantulijaa.

Useamman auton letka oli menossa kohti Kauvatsaa, kun yksi lähti ohittamaan ikävin seurauksin. Vastaan ajanut henkilöauto joutui törmäyksen välttääkseen väistämään loivasti oikealle kaartavassa mutkassa aivan oikeaan reunaan ja suistui tieltä.

Onnettomuus tapahtui kahdeksankympin nopeusrajoitusalueella.

Poliisi pyytää tapahtuneesta jotain tietäviä ja letkassa ajaneita ottamaan yhteyttä asian selvittämiseksi. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai soittaa puhelinnumeroon 0295 417 675, joka vastaa tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top