Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Satakunnasta poistui yleinen maskisuositus – "Tilanne voi muuttua hyvin nopeasti"

Uutiset

Riski liittyy erityisesti joukkotapahtumiin, jonne keräännytään laajemmalta alueelta.

Korona, näyte

Koronavirukseen liittyvää näytteenottoa.

Koronatilanne on Satakunnassa rauhallinen. THL poisti maakunnasta yleisen maskisuosituksen.

"Tilanne voi kuitenkin muuttua hyvin nopeasti", sanoo SataDiagin infektioyksikön ylilääkäri Raija Uusitalo-Seppälä. Tautiryppäitä on muualla ilmennyt opiskelijariennoissa ja harrastetapahtumissa. "Riski liittyy erityisesti joukkotapahtumiin, jonne keräännytään laajemmalta alueelta", Uusitalo-Seppälä luonnehtii. Suun ja nenän peittävän kasvosuojuksen käyttäminen on edelleen suositeltavaa, kun turvavälejä ei pysty pitämään.

Satakunnassa testiin pääsee joko samana tai seuraavana päivänä yhteydenotosta. Tulosten viiveitä on myös pystytty lyhentämään. SataDiagin omasta laboratiosta vastaus saadaan samana päivänä tai viimeistään seuraavana.

THL:n tilastossa varmistettuja tartuntoja on Pirkanmaalla 349 ja Satakunnassa 88.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top