Satakunnasta poistui yleinen maskisuositus – “Tilanne voi muuttua hyvin nopeasti”

Uutiset

Korona, näyte

Koronavirukseen liittyvää näytteenottoa.

Koronatilanne on Satakunnassa rauhallinen. THL poisti maakunnasta yleisen maskisuosituksen.

“Tilanne voi kuitenkin muuttua hyvin nopeasti”, sanoo SataDiagin infektioyksikön ylilääkäri Raija Uusitalo-Seppälä. Tautiryppäitä on muualla ilmennyt opiskelijariennoissa ja harrastetapahtumissa. “Riski liittyy erityisesti joukkotapahtumiin, jonne keräännytään laajemmalta alueelta”, Uusitalo-Seppälä luonnehtii. Suun ja nenän peittävän kasvosuojuksen käyttäminen on edelleen suositeltavaa, kun turvavälejä ei pysty pitämään.

Satakunnassa testiin pääsee joko samana tai seuraavana päivänä yhteydenotosta. Tulosten viiveitä on myös pystytty lyhentämään. SataDiagin omasta laboratiosta vastaus saadaan samana päivänä tai viimeistään seuraavana.

THL:n tilastossa varmistettuja tartuntoja on Pirkanmaalla 349 ja Satakunnassa 88.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top