"Innokkain mielin olemme matkassa" – VaLePa saalistaa jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Uutiset

Joukkue on välttynyt loukkaantumisilta ja muilta vaikeuksilta.

Ford Store Levoranta, VaLePa

VaLePa käyttää Mestarien liigassa nimeä Ford Store Levoranta. Kuva: CEV

Mestarien liigassa Ford Store Levorantana pelaava VaLePa hakee jatkopaikkaa. Joukkue on matkustanut turnaukseen Romanian Galatiin.

Valmistautuminen sujui päävalmentaja Janne Kangaskokon mukaan odotetusti ja aikataulussa. "Innokkain mielin olemme matkassa, päästään viimein taas pelaamaan", hän sanoo. Pukkipaidat ovat välttyneet loukkaantumisilta ja muilta vaikeuksilta.

Vastustajan tilanne toi oman jännityksensä. Kroatialinen Ribola Kastela joutui antamaan isäntäjoukkue Galatille luovutusvoiton, koska se ei pystynyt esittämään vaadittuja todistuksia koronatesteistä. Joukkue ehti saamaan negatiiviset tulokset Romaniassa ja siten peliluvan VaLePaa vastaan.

"Ribola Kastela on nuori porukka, aika meidän tyyppinen rakenteeltaan. Lähtökohtaisesti sanoisin heidän olevan vastustajista se heikompi joukkue", luonnehtii Kangaskokko.

VaLePa ja Ribola Kastela kohtaavat keskiviikkona kello 20 Suomen aikaa.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat