Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

“Tykkään kovasti työstäni” – Huittislaisille tuttu Heidi Salmivalli ehdolla Vuoden kaupan työntekijäksi

Uutiset

Iloisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä kehutaan kovasti.

Heidi Salmivalli

Heidi Salmivalli.

Huittisissa K-Market Härkäpakarista ja Huhkolasta tuttu Heidi Salmivalli on edennyt K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun loppusuoralle. Hänen iloisuuttaan ja asiakaspalveluhenkisyyttään kehutaan kovasti.

“Tykkään kovasti työstäni. Asiakkaamme ovat kivoja ja työyhteisömme on kuin pieni perhe”, Heidi Salmivalli kertoo. Finaaliin pääsemisestä hän yllättyi. “Olen iloinen, että kaupassa tehtävää työtä arvostetaan ja erityisen otettu olen siitä, että asiakkaamme ovat antaneet suoraa palautetta”, hän sanoo.

Heidi Salmivalli asuu Kokemäellä. K-Market Härkäpakarin ja Huhkolan lisäksi hän työskentelee myös Eurassa K-Market Kiukaisissa. Salmivalli harrastaa luonnon valokuvaamista ja ulkoilua sekä potkunyrkkeilyä.

Vuoden kaupan työntekijä julkistetaan lokakuun lopussa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top