Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalan 150 liikuntapaikkaa ja kaupungin niukkenevat resurssit ovat haaste

Uutiset

Laadittava selvitys tulee ohjaamaan hoitoa, kunnossapitoa ja rakentamista.

Urheilukenttä

Kaupungin kontolla on Sastamalassa tällä hetkellä noin 150 liikuntapaikkaa. Niistä laaditaan kokonaisvaltainen selvitys.

Liikuntapaikkojen runsas määrä yhdistettynä niukkeneviin kaupungin resursseihin on haasteellinen yhdistelmä. Tehtävä selvitys tulee jatkossa ohjaamaan liikuntapaikkojen hoitoa, kunnossapitoa ja rakentamista.

Selvitystyön ohjaamista varten on nimetty työryhmä. Sen puheenjohtajana toimii kasvatusjohtaja Pekka Kares. Muut jäsenet ovat yhdyskuntatekniikasta kaupunginpuutarhuri Suvi Isosävi ja yhdyskuntatekniikan päällikkö Pasi Lähteenmäki, tilakeskuksesta tekninen isännöitsijä Seppo Hietaniemi, sivistyslautakunnasta puheenjohtaja Jari Kortelahti, seuraparlamentista Antti Vihakas sekä liikuntapalveluista liikuntapalvelupäällikkö Jari Aho, liikuntakoordinaattori Mirva Saarinen ja liikuntaneuvoja Maria Liuksiala-Tuomisto.

Tavoitteeksi on asetettu, että liikuntapaikkasuunnitelma on valmis huhtikuun loppuun mennessä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top