Myrsky voi katkoa sähköjä – Seuraa reaaliaikaisesti tilannetta Sastamalassa ja Huittisissa

Uutiset

Sähköpylväs

Sähköverkkoyhtiöt ovat varautuneet myrskyyn monin tavoin. Valmiutta on nostettu esimerkiksi lisämiehityksillä.

Sastamalasta suuri osa on Carunan aluetta. Kulloisetkin sääolosuhteet joudutaan ottamaan korjaustöissä huomioon. Yhtiö toteaa, että asentajien työturvallisuuden varmistaminen on esisijaisen tärkeää. Caruna ennakoi verkossaan mahdollisesti ilmenevien vikojen korjauksen jatkuvan perjantain vastaisena yönä.

Sallila Sähkönsiirron verkkoa on muun muassa Huittisissa ja Punkalaitumella. Yhtiö muistuttaa, että puun kaatuminen pienjännitejohdolle saattaa aiheuttaa hengenvaarallisen nollavian. Sen tunnistaa siitä, että valot saattavat toimia eri kirkkaudella ja väristä. Tällöin pitää mahdollisimman nopeasti katkaista sähköt talon pääkytkimestä ja soittaa vikanumeroon.

Sähkökatkojen tilannetta esimerkiksi Sastamalassa ja Huittisissa voi seurata reaaliaikaisesti Energiateollisuuden karttapalvelusta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top