Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

VaLePa kaatoi kärkikamppailussa Savo Volleyn

Uutiset

“Kokonaisuutena hyvä ottelu”, luonnehti päävalmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa, Savo Volley

VaLePa isännöi Savo Volleyta.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo ja Savo Volley kohtasivat Sastamalassa. Ottelu päättyi kotijoukkueelle 3-0.

Pelin alkuun nähtiin loistavia suorituksia ja numerot pysyivät tasaisina. Ensimmäisen erän VaLePa otti 25-23. Toisen erän pukkipaidat veivät selvästi 25-18, vaikka tekivät viisi syöttövirhettä, kun vierailla ne jäivät yhteen. Kolmanteen erään savolaiset tulivat vauhdikkaasti ja karkasivat johtoon 1-7. VaLePa kiri eroa umpeen hiljalleen ja meni ensimmäisen kerran ohi tilanteessa 18-17. Voiton pukkipaidat ottivat jatkopalloilla 28-26.

“Peli kulki hyvin ja ei mennyt liikaa puristamiseksi, saatiin pelattua sopivalla rentoudella. Olen oikein tyytyväinen peliin”, totesi päävalmentaja Janne Kangaskokko. “Kokonaisuutena hyvä ottelu”, hän luonnehti.

VaLePa pelaa sunnuntaina Raisiossa Loimua vastaan.

Tilasto

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top