Sasky investoi viisi miljoonaa

Uutiset

Sasky

Sasky.

Koulutuskuntayhtymä Saskyn ensi vuoden talousarvio on laadittu maltillisesti varovaisuusperiaatetta noudattaen. Tilikauden alijäämä on yhtymähallituksen linjaama miljoona.

Sasky panostaa vahvasti uusien oppimisympäristöjen kehittämiseen yhdessä jäsenkuntiensa kanssa. Koulutuskuntyhmä investoi noin viidellä miljoonalla eurolla. Merkittäviä rakennushankkeita ovat muun muassa Sastamalassa Vammalan ammattikoulun sähköosaston uudisosa sekä Kokemäellä opetusnavetta.

Talousarvion toiminnallisiin tavoitteisiin on kirjattu muun muassa uudistuneen ammatillisen koulutuksen toimeenpanon jatkaminen, nuorten syrjäytymisen ehkäisy, alueen elinkeinoelämän koulutustarpeisiin vastaaminen ja vahva aluekehitystyö.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top