Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kirkonkirjojen pitäminen muutoksessa, Sastamalan seurakunta liittymässä aluekeskusrekisteriin

Uutiset

Toiminnot pitää olla keskitettyinä vuoden 2022 alusta.

Tyrvään kirkko

Tyrvään kirkko.

Sastamalan seurakunnassa on päätettävänä Tampereen aluekeskusrekisteriin liittyminen.

Kirkonkirjojen pitäminen ja väestökirjanpito on muutoksessa. Toimintojen tulee kirkkohallituksen linjauksen mukaan olla keskitettyinä aluekeskusrekistereihin vuoden 2022 alusta. Jatkossa näitä tehtäviä ei enää hoideta yksittäisissä seurakunnissa.

Tampereen seurakunnan yhteinen kirkkoneuvosto on pyytänyt muun muassa Sastamalan ja Punkalaitumen seurakuntia päättämään huhtikuun loppuun mennessä Tampereen aluekeskusrekisteriin liittymisestä. Tampereen aluekeskusrekisteri aloitti toimintansa viime vuoden alusta. Hiippakunnassa on ensi vuoden alussa vielä kaksitoista seurakuntaa, jotka eivät kuulu aluekeskusrekisteriin.

Asia on kirkkoneuvoston käsiteltävänä. Sieltä se etenee kirkkovaltuustoon.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top