Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti

Torstai 29.2.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kirami avasi uuden myyntikonttorin, tuotanto pysyy Sastamalassa

Uutiset

Yhä suurempi osa kylpytynnyreistä menee ulkomaille.

Kirami, Katri Lylynperä

Kirami kuuluu hiihtäjä Katri Lylynperän tukijoukkoihin. Paikallisten urheilijoiden sponsorointi on aina kuulunut yhtiön periaatteisiin. Kuva: Kirami

Sastamalan Keikyässä toimiva kylpytynnyrien valmistaja Kirami on avannut uuden vientikonttorin. Yhtiön tuotannosta yhä suurempi osa menee ulkomaille.

Vientikonttorin paikaksi valikoitui Turku. Taustalla on muun muassa uusien ammattilaisten rekrytoinnin helpottaminen. Tällä hetkellä toimitiloissa työskentelee viisi henkilöä. Tarkoitus on työllistää lisää viennin ja logistiikan ammattilaisia.

"Markkinoidemme laajuuden vuoksi tarvitsemme lisää kokeneita ja kielitaitoisia logistiikka- ja huolintaosaajia, jotka tuntevat vientitoiminnan ja kansainväliset markkinat", kertoo toimitusjohtaja Mika Rantanen. Yhtiöllä on tarvetta enlannin lisäksi varsinkin saksan tai ruotsin osaajista, mutta myös espanjan, italian ja muiden harvinaisempien kielien taitajia kaivataan.

Turusta onnistuvat sujuvasti vierailut Sastamalan tehtaalle. Sastamalassa työskentelevät myyjät pitävät Turun vientikonttoria toimipisteenään ulkomaisia vieraita tavatessaan.

Paljujen ja saunojen tuotanto säilyy edelleen Sastamalassa. Yhtiön toiminta alkoi Kiikassa vuonna 2001. Viennin osuus on jo yli 40 prosenttia. Kirami toimittaa vuosittain noin kymmenen tuhatta kylpytynnyriä ja on alallaan maailman suurin.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: