Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Arto Satonen perää asetarkastusten jatkamista Sastamalassa

Uutiset

“Sastamalassa on pelkästään metsästyskortin haltijoita lähes kaksi tuhatta”, kansanedustaja sanoo.

Arto Satonen

Arto Satonen.

Sastamalalainen kansanedustaja Arto Satonen (kok.) on jättänyt kirjallisen kysymyksen asetarkastuksista Sastamalan poliisiasemalla.

Sisä-Suomen poliisi on keskittämässä asetarkastuksia. Taustalla on lupapalveluiden valtakunnallinen virantäyttökielto, jolla sopeutetaan henkilöstön määrää koronan aikana vähentyneeseen asiointiin. Asetarkastuksia tehtäisiin jatkossa ainoastaan Tampereen ja Valkeakosken poliisiasemilla.

“On kuitenkin nurinkurista, että supistukset koskevat myös aselupien myöntämistä, vaikka tarve ei ole koronan takia vähentynyt, vaan jopa hieman kasvanut”, Arto Satonen toteaa. Asetarkastusten keskittäminen hänen mukaansa vaikeuttaa ja hankaloittaa aselupa-asioiden hoitamista huomattavasti. “Sastamalassa on pelkästään metsästyskortin haltijoita lähes kaksi tuhatta ja myös monille naapurikuntien asukkaille Sastamalassa on ollut sujuvaa ja turvallista hoitaa aseisiin liittyvät lakisääteiset asiat”, Arto Satonen huomauttaa.

Kansanedustaja perää kirjallisessa kysymyksessään sisäministerille aselupien myöntämisen jatkamista nykyiseen tapaan Sastamalan poliisiasemalla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top