Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kaksi uutta koronatartuntaa Huittisissa, kaikkia tikkakisoihin osallistuneita ei tavoitettu

Uutiset

Somessa on herättänyt paljon kysymyksiä Brewer’s Pubin nostaminen tiedotukseen. Tämä liittyy pitkiin altistumisaikoihin, turvavälien toteutumattomuuteen ja todelliseen riskiin koronalle altistumisessa.

Huittinen, Toinen hirvi

Huittisissa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Molemmat sairastuneet on tavoitettu ja asetettu eristykseen.

Kummatkin tartunnat ovat todennäköisesti Turun seudulta. Jäljitystyö on vielä kesken.

Sairastumisista toiseen liittyy joukkoaltistuminen lauantai-iltana Brewer’s Pubissa. Tämä on tapahtunut tikkakisoissa iltapäiväviidestä eteenpäin.

Joukkoaltistuminen koskee kahdeksaatoista henkilöä. Kahta tikkakisoihin osallistunutta ei ole pystytty jäljittämään. Kaupunki kehottaa näitä kahta olemaan yhteydessä joko tartuntatautihoitajaan tai kotisairaalaan. Tartuntatautihoitajan tavoittaa arkisin kello 8-16 ja perjantaisin kello 8-14 puhelinnumerosta 044 772 8400 ja kotisairaalan muina aikoina puhelinnumerosta 044 772 8390.

Kaikkia Brewer’s Pubissa lauantai-iltana kello 17-23 olleita pyydetään tarkkailemaan oireitaan. Koronatestiin tulee hakeutua herkästi.

Somessa on herättänyt paljon kysymyksiä Brewer’s Pubin nostaminen tiedotukseen. Kaupungin mukaan tämä liittyy pitkiin altistumisaikoihin, turvavälien toteutumattomuuteen ja todelliseen riskiin koronavirukselle altistumisessa.

Tartuntatautityöryhmä kehottaa kaikkia huolehtimaan kokoontumisrajoituksista, turvaväleistä, maskin käytöstä ja hyvästä käsihygieniasta. Koronatestiin tulee hakeutua herkästi lievissäkin oireissa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top