Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sataedu haluttu opiskelupaikka yhteishaussa

Uutiset

Suosituimpia koulutusaloja edelleen auto-, sähkö- ja kuljetusalat sekä hius- ja kauneusala.

Sataedu

Hakijoiden vahva kiinnostus Sataedua kohtaan yhteishaussa jatkuu. Useat tutkinnot tavoittivat jälleen aloituspaikkojaan enemmän ensisijaisia hakijoita. Nyt heitä oli 487.

Kaikkiaan yhteishaussa Sataeduun oli 1 657 hakijaa. Tarjolla oli yhteensä 461 opiskelupaikkaa perustutkintoon ja ammatilliseen koulutukseen valmentavaan VALMA-koulutukseen Huittisissa, Kokemäellä, Kankaanpäässä, Nakkilassa ja Ulvilassa.

"Koronakuukaudet ovat olleet haasteellisia nuorten hakijoiden lisäksi myös perusopetuksen ja Sataedun omille opinto-ohjaajille. He ovat tutustuttaneet nuoria eri aloihin mitä erilaisempia kanavia hyödyntäen. Heille ja tietysti hakijoille kuuluu iso kiitos", sanoo rehtori Anne Laine.

Sataedun suosituimpia koulutusaloja ovat edelleen auto-, sähkö- ja kuljetusalat sekä hius- ja kauneusala. Myönteinen yllätys on ollut myös kasvanut kiinnostunut alueella osaavaa työvoimaa tarvitsevaa kone- ja tuotantotekniikka-alaa kohtaan.

Esimerkiksi rakennus- ja ravintola-aloille on vielä vapaita aloituspaikkoja. Jatkuva haku tarjoaa mahdollisuuden hakea vapaita paikkoja läpi vuoden.

· · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top