VaLePa muuttumassa osakeyhtiöksi, toimitusjohtajaksi Elina Tiainen

Uutiset

Taloudellista pohjaa vahvistetaan tapahtumaliiketoiminnalla.

Elina Tiainen

Elina Tiainen.

Sastamalassa Vammalan Lentopallo kehittää toimintaansa. Toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Elina Tiainen.

Tähtäimessä on seuran muuttaminen osakeyhtiöksi. Osakeanti on määrä järjestää alkavaa kautta seuraavan eli kauden 2022-2023 alkuun mennessä.

"Tavoitteena on luoda edellytykset kannattavalle kasvulle sekä liigaseuran kehittämiselle Suomen ykkösjoukkueena. Kasvua haetaan kehittämällä muun muassa tapahtumaliiketoimintaa, jonka tavoitteena on vahvistaa toiminnan taloudellista pohjaa ja toimia seuran toisena tärkeänä tukijalkana", kertoo hallituksen puheenjohtaja Jarmo Nieminen.

Nykyinen toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie jatkaa toimitusjohtajan työparina urheilu- ja tapahtumajohtajana.

"Odotan innolla, että pääsen tekemään yhteistyötä tämän porukan kanssa. Olen seurannut VaLePaa siitä lähtien, kun muutimme Sastamalaan 2000-luvun alussa ja on suuri kunnia päästä kehittämään seuraa eteenpäin yhdessä Hannan kanssa", iloitsee Elina Tiainen. "VaLePa on jo hyvällä tiellä Mestareiden liigan kansainvälisten pelien sekä kotimaan menestyksen myötä. Tähän sekä lentopallon profiilin nostamiseen yleisesti haluamme antaa panoksemme myös jatkossa", hän sanoo.

Osakeyhtiömalli on lentopallossa tuore asia. Muualla urheilumaailmassa se on jo koeteltua. "Haluamme avata uusia mahdollisuuksia seuran elinvoimalle sekä toiminnan kehittymiselle. Saamme uutta verta Tiaisen astuttua mukaan, mutta haluamme näkemyksiä ja osaamista myös pitkäaikaisilta VaLePan taustajoukoilta sekä elintärkeää yhteistyötä talkoolaisten kanssa ", toteaa hallituksen varapuheenjohtaja Veli Ollila.

Yhteys omaksi yhdistykseksi eriytettyyn JunnuValepaan on tulevaisuudessakin tärkeä osa toimintaa. Yhdistykset kuitenkin toimivat selkeästi omina organisaatioinaan.

"Haluamme taata, että meidän lahjakkailla nuorilla pelaajillamme on myös jatkossa polku jatkaa uraansa liigatasolla oman seuran väreissä", kertoo Hanna Arve-Talvitie.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat