Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Hiihtäjä Katri Lylynperä yhteistyöhön talofirman kanssa

Uutiset

Seuraavana tähtäimessä talviolympialaiset.

Timo Sääskilahti, Katri Lylynperä

Timo Sääskilahti ja Katri Lylynperä.

Vammalasta kotoisin oleva maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperä on solminut pitkän yhteistyösopimuksen Saagatalojen kanssa. Hän kiinnitti yrityksen johdon huomion persoonallaan ja hyvällä menestyksellään.

"Pyrimme yrityksenä tukemaan henkilökuntaamme kohti liikkuvaista elämää. Tässäkin mielessä saamme Katrista meille hyvän sparraajan ja asiantuntijan henkilöstöllemme", kertoo Saagatalojen toimitusjohtaja Timo Sääskilahti.

Yhteistyöstä on solmittu kolmen vuoden sopimus. Saagatalojen mukaan Katri Lylynperän kasvava tunnettuus ja vahva henkilöbrändi auttavat yritystä saavuttamaan tunnettuutta sekä nykyisissä että uusissa kohderyhmissä.

Maajoukkuehiihtäjän seuraavana kiintopisteenä siintävät ensi vuoden talviolympialaiset Pekingissä.

Saagatalojen liiketoiminta on alkanut vuonna 2007 Oulussa. Yritys on laajentunut vuosien varrella muun muassa Pirkanmaalle.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top