Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Avi määräsi kokoontumisrajoituksia, astuvat voimaan mm. Sastamalassa ja Punkalaitumella

Uutiset

"On erittäin tärkeää, että pirkanmaalaiset jaksaisivat vielä toimia vastuullisesti", vetoaa aluehallintoylilääkäri.

Sastamala, Vammala

Sastamalan keskustaa Vammalaa.

Koronatilanteen heikkeneminen johtaa kokoontumisrajoituksiin muun muassa Sastamalassa ja Punkalaitumella. Taustalla on sairaanhoitopiirin aluehallintovirastolle antama lausunto.

"On erittäin tärkeää, että pirkanmaalaiset jaksaisivat vielä toimia vastuullisesti ja noudattaa tartunnan torjunnasta annettavia ohjeita. Virus leviää nyt erityisesti nuorten aikuisten keskuudessa, eli myös heidän kannattaa ottaa rokote mahdollisimman pian”, aluehallintoylilääkäri Laura Blåfield muistuttaa.

Tartuntamäärien kasvu lisää terveydenhuollon kuormitusta ja uhkaa jäljitystoimintaa, mikä voi aiheuttaa riskin epidemian hallitsemattomalle leviämiselle. Aluehallintovirasto näkee rajoitukset välttämättömäksi.

Sisätiloissa voi järjestää enintään kymmenen henkilön tapahtumia ja kokouksia. Ulkona maksimi on viisikymmentä henkilöä. Isommissa tilaisuuksissa on noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeistusta, joka täydentää tartuntatautilain velvoitteita.

Avin päätös koskettaa tietyin edellytyksin asiakas- ja toimitiloja. Lähikontaktit on pystyttävä välttämään myös niissä. Tiloja ei voi käyttää, mikäli toimintaa ei ole mahdollista järjestää lain edellyttämällä tavalla. Toimijoiden pitää tehdä kirjallinen suunnitelma siitä, miten ne mahdollistavat yleisölle ja asiakkaille lähikontaktien välttämisen.

Määräykset ovat voimassa 5.-29. elokuuta.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top