Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisten valtuustoa johtaa Jouni Isotalo, hallitusta Arto Metsämäki

Uutiset

Kaupunki siirtyi valiokuntamalliin.

Huittinen

Huittinen.

Kuntavaaleissa valittu uusi kaupunginvaltuusto kokousti ensimmäisen kerran Huittisissa. Päätettävänä oli muun muassa luottamushenkilöpaikkojen täyttämisiä.

Puheenjohtajakseen valtuusto valitsi Jouni Isotalon (kok.). Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Ilkka Riuttamäki (ps.) ja toinen varapuheenjohtaja Joonas Immonen (kesk.).

Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi nimettiin Arto Metsämäki (kesk.). Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Tinja Tähtinen (kok.) ja toinen varapuheenjohtaja Niina Immonen (ps.). Muiksi jäseniksi kaupunginhallitukseen tulivat Hannu Haapasalo (kesk.), Tuomas Toivola (kok.), Antti Heikkilä (ps.), Aila Hänninen (sd.), Mikko Kaunisto (vas.) ja Aulikki Kuisma (kesk.)

Kaupunki siirtyi vaalikauden alusta valiokuntamalliin. Sivistysvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Hannu Haapasalo (kesk.), nuoriso- ja liikuntavaliokunnan puheenjohtajaksi Katja Leino-Murtojärvi (sd.), perusturvavaliokunnan puheenjohtajaksi Aino Tammi (kok.) ja teknisen valiokunnan puheenjohtajaksi Timo Mattila (kok.). Valiokuntien jäsenet ovat valtuutettuja tai varavaltuutettuja.

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja on Anne Välimäki (kok.) ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Matti Forsman (ps.).

Paikkojen täyttäminen pohjautui ryhmien välisiin neuvotteluihin.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top