Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sivistyslautakunta tarkastelee koulukuljetusten tilannetta Sastamalassa: "Reitit ja aikataulut ovat nyt kunnossa"

Uutiset

Eteläisellä alueella ilmenneitä ongelmia on perattu.

Pekka Kares, Ellinoora Tuusa

Sastamalan kaupungin kasvatusjohtaja Pekka Kares ja Tuomi Logistiikan kuljetuspäällikkö Ellinoora Tuusa selvittivät koulukuljetusten tilannetta alkusyksyllä netissä lähetetyssä tiedotustilaisuudessa.

Sastamalassa on perattu eteläisellä alueella koulukuljetuksissa ilmenneitä ongelmia. Sivistyslautakunta edellytti asiaa.

Eteläistä aluetta koskevat palautteet on käsitelty. Kuljetusten reittejä, aikatauluja ja noutopaikkoja on tarkasteltu uudelleen. Työtä on tehty kaupungin, Tuomi Logistiikan, paikallisten kuljetusyrittäjien, kuljettajien ja lasten huoltajien kesken.

Asian valmistelussa sivistyslautakunnalle todetaan, että "reitit ja aikataulut ovat nyt kunnossa". Kaikille oppilaille on koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti kuljetus järjestetty.

Sivistyslautakunta on saanut eteläisen alueen kuljetuksista viikoittain raportin. Se on sisältänyt muun muassa yhteenvedon ajetuista kilometristä sekä palautteista ja niiden käsittelystä. Huoltajille on tehty kysely Wilma-järjestelmässä.

Keskustelu osapuolten kesken jatkuu edelleen. Laajemmin asiakastyytyväisyyttä selvitetään loppusyksystä. Tarvittaessa yksittäistä oppilasta koskevassa asiassa järjestetään kuulemistilaisuus huoltajien, Tuomi Logistiikan ja kaupungin kesken.

Sivistyslautakunta käsittelee selvitystä. Esityksenä on, että se merkitään tiedoksi.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top