Aloitteita Sastamalan valtuustossa: Tekniset vaaliliitot kiellettävä, korkeakouluopiskelijoille matkatukea, Pehulan monipalvelukeskuksen suunnittelu liikkeelle

Uutiset

Sastamalassa valtuuston kokouksessa jätettiin aloitteita.

Miko Bergbom

Miko Bergbom. Kuva: Sastamalan kaupungin nettilähetys

Sastamalassa valtuuston kokouksessa kuultiin aloitteita.

Kuntavaalien jälkeen tehtävät tekniset vaaliliitot tulisi kieltää. Miko Bergbom (ps.) jätti asiasta ryhmänsä valtuustoaloitteen. Kielto tulisi kirjata hallintosääntöön, jotta siihen sitoudutaan.

Leevi Karisalmi (sd.) esitti korkeakouluopiskelijoille maksettavaa matkatukea. Muuttaminen opintojen perässä ei ole enää itsestäänselvää tai välttämätöntä. Tuella kannustettaisiin sastamalalaisia korkeakouluopiskelijoita asumaan Sastamalassa opintojensa ajan.

Lauri Tapio (kok.) luki aloitteen, jossa esitetään Pehulan monipalvelukeskuksen hankesuunnittelun aloittamista ensi vuonna. Saman katon alle yhdistettäisiin päiväkoti, esikoulu ja alakoulu. Asiaa on linjattu palveluverkkoselvityksessä. Hanke toimisi esimerkkinä muille vastaaville.

Valtuustoaloitteet lähtivät valmisteluun.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat