VaLePan voittoputki jatkui: "Taisteltiin ja noustiin" – Katso lehdistötilaisuus!

Uutiset

Kokkolassa perinteisesti kova vastustaja.
Mestaruusliigassa VaLePa voitti Tiikerit 0-3. Helpolla isot numerot eivät kuitenkaan irronneet.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue aloitti vahvasti. Tiikerit onnistui järjestämään vaikeuksia VaLePan vastaanotolle. Sakari Mäkisen syöttövuorolla pukkipaidat kiilasivat johtoon ja edelleen erävoittoon.

Toinen erä oli VaLePan hallintaa. Lopullinen ero syntyi Alberto Cavasinin syöttövuorolla. Kolmannessa erässä Jiri Hänninen syötti entisessä kotisalissaan VaLePan takamatkalta keulille.

Tiikerit on perinteisesti kova vastustaja. Tämän tunnustaa myös päävalmentaja Janne Kangaskokko. "Tiikerit tulee hirveällä laitatempolla. Sitten saatiin laidasta tehot pois riittävästi", hän totesi. Kangaskokko antoi tunnustusta Alberto Cavasinille. "Pelasi loisto-ottelun. Virheetön esitys."

"Olen ylpeä. Meillä oli ottelussa vaikea alku, mutta taisteltiin ja noustiin", ynnäsi Alberto Cavasin. "Joukkueella on hyvä valmentaja ja hyviä, kokeneita pelaajia", hän sanoi.

Mestaruusliigassa VaLePa pelaa seuraavaksi Karelian Hurmoksen vieraana itsenäisyyspäivänä.

Tilasto

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat