Nopean shakin SM-hopea Vammalan Shakkikerholle

Uutiset

Joukkue kaatoi ennakkoon kovemmiksi rankattuja.

Shakki, shakinpelaaja

Shakki. Kuva: Pixabay

Vammalan Shakkikerho otti SM-hopean nopean shakin joukkuekilpailussa. Mukana oli 25 joukkuetta.

Ratkaiseva ottelu päättyi Matinkylän Shakkikerholle 3-1. Vammalan Shakkikerhon joukkueessa pelasivat pöytäjärjestyksessä Vesa-Pekka Heinola, Henri Torkkola, Mikko Salonen ja Arto Satonen.

Hopea oli sastamalalaisilta erinomainen kotiintuominen, sillä heidät oli sijoitettu viidenneksi. Erityisen ilahduttavaa oli loppukiri. Vammalan Shakkikerho kaatoi kahdella viimeisellä kierroksella etukäteen kovemmiksi arvioidut Gambiitin ja Turun Työväen Shakkikerhon puhtaasti.

Kilpailussa pelattiin erikseen myös henkilökohtaisesta mestaruudesta. Vammalan Shakkikerhon Henri Torkkola ja Vesa-Pekka Heinola hävisivät pronssin niukasti ja sijoittuivat samalla pistemäärällä neljänneksi ja viidenneksi.

SM-liigaa Sastamalassa

Sastamalassa pelataan shakin SM-liigaa viikonloppuna, kun Vammalan Shakkikerho isännöi Matinkylän Shakkikerhoa lauantaina Kauppalantalolla. Sunnuntaina joukkue kohtaa Helsingissä Shakkikerho Ninjan.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat