Hirviä kaadettiin Sastamalan seudulla enemmän kuin viimeksi

Uutiset

Yleisesti saalismäärä laski Suomen riistakeskuksen Satakunnan toimialueella hieman.

Hirvi.

Satakunnassa kaadettiin lähes 3 000 hirveä. Lähiseudun riistanhoitoyhdistysten alueilla saalismäärä pääasiassa kasvoi, mutta yleisesti väheni hieman.

Riistanhoitoyhdistysten rajat eivät noudattele kuntia. Hirviä kaadettiin Sastamalan riistanhoitoyhdistyksen alueella 152 (143), Mouhijärven piirin riistanhoitoyhdistyksen alueella 117 (99), Punkalaitumen riistanhoitoyhdistyksen alueella 60 (68), Ala-Satakunnan riistanhoitoyhdistyksen alueella 87 (70), Kokemäen-Kauvatsan riistanhoitoyhdistyksen alueella 151 (147), Säkylän-Köyliön riistanhoitoyhdistyksen alueella 89 (79) ja Lavian seudun riistanhoitoyhdistyksen alueella 174 (153). Suluissa ovat edellisen kauden luvut.

Satakunnassa käytettiin myönnetyistä pyyntiluvista 86 prosenttia. Saaliista 47 prosenttia oli vasoja ja aikuisista hirvistä puolet naaraita. Tarkalleen saalismäärä oli 2 996.

Hirvieläimiä metsästäviä seuroja tai seurueita on Suomen riistakeskuksen Satakunnan toimialueella parisataa. Metsästyskortin lunastaneita on noin 15 000 ja heistä arviolta kuutisentuhatta osallistuu jahteihin.

· · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat