VaLePa jäi Loimun syöttöjen jalkoihin: "Vetivät kättä tyhjäksi ja pysyi hyvin kentässä"

Uutiset

Kotijoukkue otti maukkaan voiton hallitsevasta mestarista.

VaLePa, 2021-2022

VaLePa.

Mestaruusliigassa VaLePa taipui Loimulle Raisiossa 3-1 (21-25, 25-21, 25-22, 25-19). Kotijoukkue otti maukkaan voiton ja tiputti hallitsevan mestarin sarjataulukon piikkipaikalta.

VaLePa otti nimiinsä ottelun avauserän. Sen jälkeen Loimu piti loput. Kotijoukkueen voittokulkua siivittivät vahvat syötöt, jotka saivat vieraiden vastaanoton rikki.

"En tiedä oliko vihreä valo kaikilla pelaajilla. Vetivät kättä tyhjäksi ja pysyi hyvin kentässä, saivat sillä hyvän otteen pelistä", kertasi yleispelaaja Sakari Mäkinen. "Tuolla syötöllä pärjää kyllä ihan ketä vastaan vain tässä liigassa", hän todisti.

"Puolustamisessa kun on kuitenkin selkeät paikat mistä voidaan puolustukset saada, niin niitä pitäisi saada enemmän. Jos pallo tulee suoraan sektoriin ja pelaajaa kohti, niin kovissa peleissä ne täytyy saada ylös", pohti Janne Kangaskokko.

VaLePa isännöi perjantaina Hurrikaania.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat