Ympäristölautakunta äänesti: Harrasterautatietä ei tarvitse purkaa

Uutiset

Viranhaltijaesitys hävisi 2-6.

Ahvenusjärvi, Sastamala

Ahvenusjärvi Sastamalassa.

Sastamalassa Ahvenusjärven rantamille rakennettu harrasterautatie saa jäädä paikoilleen. Ympäristölautakunta päätti asiasta äänin 2-6.

Voittaneen vastaesityksen teki Leena Palomäki (kok.). Sen mukaan harrasterautatietä ei tarvitse purkaa. Asemapiirustus tulee päivittää vastaamaan nykyistä tilannetta. Rasitetien ylittävä osuus on toteutettava puurakenteisena. Veturitallille tulee hakea erillinen lupa. Mahdolliset laajennukset on tehtävä etäämmälle rannasta olemassaolevan radan pohjoispuolelle.

Leena Palomäen esitystä kannattivat Sami Pajunoja (ps.) ja Marko Suoniemi (kok.). Äänestyksessä he saivat tuekseen Sari Henrikssonin (ps.), Salme Kuukan (kesk.) ja Kaisa Ylimäen (sd.).

Maankäyttöjohtaja Ilmari Mattilan esityksessä edellytettiin harrasterautatien purkamista rannassa olevalta pienemmältä kiinteistöltä. Tämän puolesta äänestivät Pentti Jarkko (kesk.) ja Antti Riutta (kesk.). Jarkko jätti päätöksestä eriävän mieleen.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat