Huittisten kh ei nostane suosikkia kaupunginjohtajaksi

Uutiset

Kolmen kärkiehdokkaan lisäksi virkaa tavoittelevia on yksitoista.

Timo Kaunisto, Katariina Koivisto, Viveka Lanne, Jouni Isotalo

Kärkiehdokkaat Timo Kaunisto, Katariina Koivisto ja Viveka Lanne julkisessa haastattelussa. Tilaisuuden juonsi valtuuston puheenjohtaja Jouni Isotalo (kok.). Kuva: Huittisten kaupungin nettilähetys

Uuden kaupunginjohtajan valinta etenee Huittisissa.

Kaupunginhallitus ei ilmeisesti nimeä suosikkia. Virkaa tavoittelevien joukosta on tosin jo aiemmin nostettu kolme kärkiehdokasta.

Mikäli esitys menee läpi, ehdottaa kaupunginhallitus valtuustolle, että se suorittaa kaupunginjohtajan vaalin. Valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kärkiehdokkaat Timo Kaunisto, Katariina Koivisto ja Viveka Lanne olivat valtuuston ja nuorisovaltuuston haastateltavina. Heidän lisäkseen virkaa tavoittelevia on yksitoista. Alkuperäisestä joukko on supistunut kahdella, kun Timo Laine ja Sami Ylipihlaja peruuttivat hakemuksensa.

Kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina. Valtuusto päättää uudesta kaupunginjohtajasta 25. huhtikuuta.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat