VaLePa hermoili, Savo Volley nappasi voiton

Uutiset

"Pilli kun soi, niin aloitettiin valmistautuminen seuraavaan peliin", totesi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa - Savo Volley

ValePa ja Savo Volley.

Mestaruusliigan finaaleissa VaLePa kärsi tappion Savo Volleylle. Vieraat veivät ottelun suoraan 0-3 (26-28, 20-25, 22-25).

VaLepan pelissä oli lievää hermostuneisuutta. Monta helppoa palloa putosi isäntien tonttiin. Joukkueen selkeästi tehokkain oli Matias Tihumäki. Mikko Karjarinta toi piristystä keskihyökkäykseen. Savo Volleyn Antti Siltalan veivaukset tuottivat VaLePan puolustukselle vaikeuksia.

"Tiukkaa oli. Ensimmäiseen erään sytyttiin vähän liian myöhään. Savo Volley paransi omaa peliään ja me vastaavasti sukelsimme", kuvaili päävalmentaja Janne Kangaskokko. "Pilli kun soi, niin aloitettiin valmistautuminen seuraavaan peliin", hän totesi.

Finaalien neljäs ottelu pelataan sunnuntaina Kuopiossa.

Tilasto

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat