Valtuustoaloite peräänkuuluttaa hyvää palvelua Sastamalassa

Uutiset

"On tärkeää, että täällä asioinneista syntyy tunne myönteisestä kohtaamisesta ja ensisijaisesti asiakkaan huomioimisesta", sanoi Maire Villo (ps.).

Maire Villo

Maire Villo.

Sastamalassa jätetyssä valtuustoaloitteessa nostetaan esiin hyvän palvelun merkitys. Teemaa liippaa läheltä juuri hyväksyttyä elinvoimaohjelmaa, jonka tavoitteena on muun muassa kaupungin vetovoiman vahvistaminen.

"Paras asiakaskokemus ja positiivinen kuva, oli se sitten mitä tahansa palvelua, syntyy hyvin pitkälle yksittäisten ihmisten käytöksestä", sanoi ryhmänsä valtuustoaloitteen esitellyt Maire Villo (ps.). "On tärkeää, että täällä asioinneista syntyy tunne myönteisestä kohtaamisesta ja ensisijaisesti asiakkaan huomioimisesta", hän sanoi.

Valtuustoaloitteessa esitetään esimerkiksi webinaarin järjestämistä hyvästä palvelusta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat