Uudet kotisivut Sastamalan kaupungille

Uutiset

Sähköisiä palveluja kehitetään kuluvan vuoden aikana, tulossa mm. chat-toiminto.

Sastamala

Sastamalan kaupungin kotisivut uudistuvat. Kuva: Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupungin uudet kotisivut otetaan käyttöön keskiviikkona kello 13. Muutoksesta ei pitäisi aiheutua katkoksia.

"Julkaisuvaiheessa on vielä varmasti lastentauteja, joita parannetaan omien havaintojen ja asiakkailta saatujen palautteiden pohjalta. Sivustoa myös kehitetään tästä eteenpäin", kertoo kaupungin viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas.

Eri käyttäjäryhmät ovat testanneet kotisivuja maalis-huhtikuussa. Mukana on ollut sastamalalaisia työikäisiä, ikäihmisiä ja nuoria sekä ruudunlukulaitetta käyttävä näkövammainen.

Uudet kotisivut täyttävät digipalvelulain vaatimukset. Ulkopuolinen saavutettavuusarviointi teetetään syksyllä.

Kaupungin puolelta projektia on vetänyt viestintäpäällikkö yhteistyössä eri toimialoilta kootun työryhmän kanssa. Uudistusta on työstetty viime toukokuusta. Teknisestä toteutuksesta on vastannut kilpailutuksen kautta valikoitunut Valu Digital.

Tavoitteena on kuluvan vuoden aikana täydentää uusia kotisivuja chat-toiminnolla. Lisäksi sähköisiä palveluja kehitetään muun muassa lomakkeistoa uudistamalla ja yhdenmukaistamalla.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat