Suodenniemen tuulivoimatyömaalta varastettiin mm. sähkötyökaluja: Anastetun omaisuuden arvo yli 10 000 euroa

Uutiset

Poliisi pyytää vihjeitä.

Tuulivoimala

Tuulivoimala. Kuva: Pixabay

Sastamalan Suodenniemellä tuulivoimapuiston työmaalla kävi varkaita sunnuntain iltaseitsemän ja maanantain aamuseitsemän välillä. Kortekallion alueella oli murtauduttu useisiin työmaakontteihin.

Anastetusta omaisuudesta pääosa on erilaisia akkutoimisia sähkötyökaluja ja niiden akkuja. Lisäksi vietiin muun muassa sähkökaapelikeloja, muita työkaluja sekä kahviautomaatti ja kahvia.

Tuulivoimapuisto sijaitsee metsäalueen keskelle rakennetulla tieverkolla. Murtosaaliin määrä on huomattava ja sen kuljettamiseen on tarvittu autoa. Anastetun omaisuuden arvoksi arvioidaan yli 10 000 euroa.

Poliisi on kiinnostunut tuulivoimapuiston lähettyvillä liikkuneista ajoneuvoista tapahtuma-ajalta ja ennen sitä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisin sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat