Jonot sukuselvitysten laatimisessa purettu

Uutiset

Sastamalan ja Punkalaitumen seurakunnat liittyivät jäsenmäärältään suurimpaan aluekeskusrekisteriin vuodenvaihteessa.

Arkku.

Sukuselvitysten saaminen Tampereen aluekeskusrekisteristä on nopeutunut. Ruuhka on saatu purettua.

Kirkonkirjojen pito on mittavassa uudistuksessa siirtynyt seurakunnista aluekeskusrekistereille. Sastamalan ja Punkalaitumen seurakunnat liittyivät Tampereen aluekeskusrekisteriin vuodenvaihteessa.

Alkuvuodesta sukuselvitystä joutui odottamaan 6–7 viikkoa. Loppukeväällä keskimääräinen toimitusaika on ollut noin kolme viikkoa.

"Olen todella iloinen siitä, että sukuselvitysten jonot on saatu lyhenemään. Perunkirjoitukset ehditään hyvin pitää lain vaatiman määräajan puitteissa, kunhan sukuselvitys on tilattu ajoissa", kertoo Tampereen aluekeskusrekisterin johtaja Kari Salonen.

Ruuhkia on purettu tekemällä ylitöitä. Työntekijöitä on myös siirretty muista töistä kirjoittamaan sukuselvityksiä ja heitä on palkattu lisää.

Tampereen aluekeskusrekisteri on jäsenmäärältään Suomen suurin. Siihen kuuluu 37 seurakuntaa, joissa jäseniä on yhteensä yli 470 000.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat