Sastamalassa kesäbingoillaan matkailukohteissa

Uutiset

Ideana on houkutella sastamalalaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita käymään kaupungin kesäkohteissa.

Sastamala, matkailuesite

Sastamalan matkailuesite.

Visit Sastamala järjestää jälleen kesäbingon. Pelissä kierretään paikallisia matkailukohteita ja kerätään merkintöjä bingolappuun.

Kesäbingon voi tulostaa Visit Sastamalan tapahtumakalenterin kautta. Kuponkeja on myös saatavana matkailun kesäinfosta Vammalan torilta, Pukstaavista, Mouhijärven Kapsäkistä ja Sastamalan kirjastoista.

Ideana on houkutella sastamalalaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita käymään kaupungin kesäkohteissa. Osasta saa merkinnän ja osassa se pitää tehdä itse.

Tavoitteena on kerätä bingolappuun viiden suora pysty-, vino- tai vaakasuuntaan. "Palauttaneiden kesken järjestetään arvonta! Palkintoja ovat lahjoittaneet Sastamalan omat matkailun toimijat", kertoo yritysasiantuntija Teresa Herrero Vidfelt kaupungilta.

Pelattuja kaavakkeita otetaan 5. elokuuta saakka vastaan matkailuinfossa Pukstaavissa, Visit Sastamalan kesäinfossa Vammalan torilla, kaupungintalon postilaatikkoon ja skannattuina sähköpostitse osoitteeseen matkailu@sastamala.fi.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat