Karkun vastaanottokeskus yhteistyöhön Ikaalisten kanssa

Uutiset

Pihlajalinna haluaa kasvattaa verkostoa.

Askeleet

Sastamalassa toimiva Pihlajalinnan Karkun vastaanottokeskus on tehnyt yhteistyösopimuksen Ikaalisten kanssa. Kaupungin tavoitteena on saada paikkakunnalle kaksisataa ukrainalaista.

Ikaalinen tarjoaa tulijoille majoitusta kalustetuissa asunnoissa. Lisäksi heille annetaan apua arjen asioihin liittyvissä kysymyksissä. Vastaanottokeskus tukee ohjausta ja neuvontaa.

"Olemme tehneet Sastamalan kaupungin kanssa hyvää yhteistyötä vastaanottopalveluiden osalta ja haluamme kasvattaa verkostoa Ikaalisiin ja myös Nokialle, jossa kuntamallin mukaiset palvelut toteutuvat", kertoo Pihlajalinnan vastaanottopalveluiden operatiivinen johtaja Marika Nevanpää.

Uusi ryhmä ukrainalaisia on otettu Ikaalisissa hyvin vastaan. "Tunnelma on ollut odottavan positiivinen", sanoo Karkun vastaanottokeskuksen johtaja Anne Lehtonen-Vinqvist.

Ukrainalaisia on Ikaalisiin tähän mennessä saapunut yhteensä 67.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat