Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örn puhuu Vpl. Pyhäjärvi-juhlilla Sastamalassa

Uutiset

Messussa saarnaa rovasti Raimo Vuoristo.

Pertti Hakanen, Eeva-Liisa Kurki, Outi Örn

Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön puheenjohtaja Pertti Hakanen ja Karjalan Liiton varapuheenjohtaja Eeva-Liisa Kurki keskustelevat Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örnin kanssa.

Sastamalassa vietetään Vpl. Pyhäjärvi-juhlia sunnuntaina. Väki pääsee pitkästä aikaa näissä merkeissä kokoontumaan yhteen.

Juhlallisuudet alkavat Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa kello 10. Messussa saarnaa rovasti Raimo Vuoristo.

Vammalan seurakuntatlossa pidettävässä päiväjuhlassa puhuu Karjalan Liiton puheenjohtaja Outi Örn. Musiikkia esittävät Martta ja Laura Rantanen sekä Duo MäkiSet.

Juhlat järjestää Vammalan Karjalaseura yhdessä Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön ja Sastamalan seurakunnan kanssa. Kahtena edellisenä vuonna tilaisuudet on koronan vuoksi jouduttu perumaan.

Vpl. Pyhäjärvi-juhlat pidetään nyt 74. kerran.

Pyhäjärveläisiä evakuoitiin Sastamalan seudulle

Viipurin läänin Pyhäjärvi oli Laatokan rannalla Käkisalmen kaupungin eteläpuolella. Sastamalan seudulla asuu tuhansia ihmisiä, joiden sukujuuret ulottuvat pitäjään. Pyhäjärveläiset kirjoittavat kunnan nimen muodossa Vpl. Pyhäjärvi.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat