Sastamalassa ja Punkalaitumella neljännet koronarokotteet laajenevat kaikkiin yli 60-vuotiaisiin: Muutos tapahtuu 11. elokuuta

Uutiset

Vinkin vapaa-aikakeskuksessa rokotetaan ilman ajanvarausta.

Korona, rokote

Koronarokotteita. Kuva: Pixabay

Mahdollisuus ottaa koronarokotteen neljäs annos laajenee Sastamalassa ja Punkalaitumella. Tämä tapahtuu 11. elokuuta.

Tuosta lähtien neljännen rokoteannoksen voivat saada kaikki 60 vuotta täyttäneet ja riskiryhmiin kuuluvat 18 vuotta täyttäneet. Ilman ajanvarausta koronarokotuksia annetaan Vinkin vapaa-aikakeskuksessa torstaina 18. elokuuta, torstaina 25. elokuuta ja tiistaina 30. elokuuta – kaikkina päivinä kello 9-15.

Sastamalassa ja Punkalaitumella on käytössä Comirnaty-rokote. Nuvaxovid-rokotteen tarvitsevat alueen asukkaat voivat käydä ottamassa sen ajanvarauksella Tampereella.

Tällä hetkellä neljänsillä annoksilla rokotetaan 70 vuotta täyttäneitä ja iäkkäiden hoivakodeissa asuvia sekä voimakkaasti immuunipuutteissa 12 vuotta täyttäneitä. Voimakkaasti immuunipuutteiset ovat voineet saada jo viidennen annoksen.

Ajantasaiset tiedot ja ohjeet koronarokotuksista löytyvät Sotesin kotisivuilta tästä linkistä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat