Huittislaiselle Anu Isokalliolle Käsityöläisen kruunu

Uutiset

Tehnyt pitkäjänteisesti työtä sekä keraamikkona että yrittäjänä.

Anu Isokallio

Anu Isokallio.

Käsityöläisen kruunun on saanut keramiikka-artesaani, käsityöyrittäjä Anu Isokallio Huittisista. Taito Satakunta ojentaa huomionosoituksen hyvälle yhteistyökumppanilleen kiitoksena ja kannustuksena.

Työtä sekä keraamikkona että yrittäjänä Anu Isokallio on tehnyt pitkäjänteisesti. Hän on uskonut asiaansa ja tuotteet ovat kehittyneet tunnistettaviksi, mutta yrityksen toiminta on myös uudistunut.

Anu Isokallion keramiikkaa kuvaillaan iloisen hersyväksi ja hellyttäväksi. Erityisesti silmät ovat paljon puhuvat. Valikoimaan kuuluu myös keräilysarjoja, jotka täydentyvät joka vuosi.

Käsityöläisen kruunun Anu Isokallio otti vastaan Rauman Kalatorin käsityöläismarkkinoilla. Tunnustusta on jaettu vuodesta 1998 alkaen. Nyt se annettiin viidennentoista kerran. Käsityöläisen kruunut ovat keraamikko Eija Pöyryn käsialaa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat