Ziga Copi VaLePan kakkosvalmentajaksi ja fysioterapeutiksi

Uutiset

Joukkueen ex-päävalmentaja Radovan Gacic oli apuna löytymisessä.

Zica Copi

Zica Copi.

VaLePan kakkosvalmentajana ja fysioterapeuttina aloittaa slovenialainen Ziga Copi. Hän on toiminut viimeksi Itävallassa.

"Haluamme jatkaa hyväksi todettuja metodeja joukkueen huollossa", sanoo päävalmentaja Janne Kangaskokko. Toki myös kehitystä haetaan.

Ziga Copi on ollut viimeiset kolme kautta Itävallan lentopallomaajoukkueen fysioterapeuttina. Lentopalloa hän on pelannut Slovenian pääsarjassa.

"Oma pelaajatausta antaa varmasti eväitä myös valmennuspuolelle", toteaa Janne Kangaskokko.

Fysiikkavalmentajan löytämisessä apuna oli Ziga Copin maanmies, VaLePan entinen päävalmentaja Radovan Gacic. Hän suositteli Copia.

Uransa pelaajana Ziga Copi on päättänyt lopettaa. Hän keskittyy fysioterapeutin rooliin.

"Tavoitteena on saada mahdollisimman vähän loukkaantumisia ennaltaehkäisevällä harjoittelulla ja hyvällä pelaajan fyysisen kunnon hallinnalla", Ziga Copi kuvailee. "Olen saanut työskennellä hyvien valmentajien kanssa ja oppinut sieltä paljon. Uskon, että voin olla avuksi päävalmentajalle valmennuksessa", hän kommentoi.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat