Sastamalasta hallitaan suomalaista shakkia: Vammalan Shakkikerholla poikkeuksellinen triplamestaruus

Uutiset

Ylivoimainen voitto nopean shakin joukkuekilpailuista.

Vammalan Shakkikerho

Vammalan Shakkikerhon joukkueet kuvassa vastakkain. Vasemmalla ykkösjoukkueen Henri Torkkola, Jussi Kauko, Vesa-Pekka Heinola ja Henri Pohjala sekä oikealla kakkosjoukkueen Jarmo Hautaniemi, Timo Nurmi, Mikko Salonen ja Jan Varpanen.

Vammalan Shakkikerhon menestys jatkuu.

Seura otti ylivoimaisesti Suomen mestaruuden nopean shakin joukkuekilpailuissa. Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Henri Pohjala, Vesa-Pekka Heinola, Jussi Kauko ja Henri Torkkola.

Yksittäiset ottelut olivat tiukkoja. Joukkue kuitenkin voitti kaikki. Pistemenetykset olivat vain tasapelejä, eli kukaan nelikosta ei hävinnyt ainuttakaan peliä seitsemän kierroksen kilpailussa. Parhaimman henkilökohtaisen tuloksen teki Jussi Kauko kolmospöydällä pistemäärällä 6,5/7.

Kakkosjoukkue käväisi kärkipöydällä, mutta jäi tasaisessa kilpailussa lopulta kymmenenneksi. Kokoonpanon muodostivat Jan Varpanen, Mikko Salonen, Timo Nurmi ja Jarmo Hautaniemi. Parhaimman henkilökohtaisen tuloksen 5,5/7 teki neljännellä pöydällä Jarmo Hautaniemi.

Hopeaa otti Tammer-Shakki. Pronssille tuli Raahen Linnoitus.

Tuoreimman voiton myötä Vammalan Shakkikerholla on koossa harvinaiset kolme mestaruutta. Nopean shakin joukkuekilpailun lisäksi seura on saavuttanut ne SM-liigassa ja joukkuepikapeleissä. Vastaavaan on yltänyt ainoastaan Tammer-Shakki Tampereelta seitsemän vuotta sitten.

Vammalan Shakkikerho hallitsee tällä hetkellä suvereenisti suomalaista shakkia. Seuraava haaste on lokakuussa Euroopan mestarien liigan turnaus Itävallassa.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat