LP-Vampula kartutti kokemusta Kuopiossa

Uutiset

Puijo Wolley voitti 3-0.

LP-Vampula

LP-Vampula.

Mestaruusliigassa LP-Vampula kärsi tappion vieraissa Puijo Wolleylle. Kotijoukkue oli vahvempi suoraan 3-0 (25-16, 25-18, 25-19).

Ensimmäisessä ja toisessa erässä Puijo Volley pääsi tasatahtia menneen alun jälkeen karkuun. Kolmannessa LP-Vampula teki enemmän pisteitä aikaisempiin verrattuna, mutta se ei riittänyt. Kaikkiaan Puijo Wolley hyökkäsi kovaa ja tipautteli palloja tuloksellisesti vieraiden torjunnan taakse.

"Tuntuu siltä, että joukkueeltamme oli jäänyt pelitaitokassi pakkaamatta mukaan. Aivan kuin joukkue olisi ollut puolivaloilla Kuopiossa", luonnehti manageri Timo Talvitie. Hän kuvaili joukkueen olleen jokaisella osa-alueella takamatkalla ja kotijoukkueen vieneen mennen tullen nopealla pelitavallaan. "Paljon on vielä matkaa siihen, että joukkueesta saadaan ulos kaikki se, mitä siitä on taidollisesti saatavissa", Talvitie sanoi.

LP-Vampula kohtaa keskiviikkona Rovaniemellä Arctic Volleyn ja torstaina Pölkyn Kuusamossa.

Tilasto

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat