LP-Vampula maksoi kalavelat Arctic Volleylle: "Paremmin ei olisi voinut mennä"

Uutiset

joukkue nousi sarjataulukossa seitsemänneksi.

LP-Vampula - Arctic Volley

LP-Vampulalla oli iloinen ilta, kun Arctic Volley kaatui. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula maksoi kotisalissa taannoiset kalavelat Arctic Volleylle. Ottelu päättyi 3-1 (22-25, 30-28, 25-13, 25-13).

Ensimmäinen erä oli loppumetreille tasaista puurtamista. Arctic Volley vei erän lopulta pienen onnenkantamoisen turvin. Toisesta erästä käytiin kiivas taistelu, joka meni reilusti jatkopalloille. Kolmas ja neljäs erä näyttivät, että LP-Vampula osaa pelata ja tulosta syntyy, kun joukkue puhaltaa yhteen hiileen. Erinomaisessa vireessä olivat hakkuri Teija Vuorenmaa, laiturit Kristiana Petrova ja Iveta Stanchulova sekä keskipelaaja Vanessa Jarman.

"Aloitimme ottelun vähän ujosti. Pitkällä erätauolla teimme puolustukseemme teknisiä muutoksia ja se auttoi. En pitänyt siitä, että palloja tippui tyhjään kenttään", sanoi LP-Vampulan päävalmentaja Ziga Kos. "Kahdessa viimeisessä erässä teimme neljä virhettä, mikä oli todella vähän. Paremmin ei olisi voinut mennä", hän iloitsi. "Ja kiitos myös katsojille, he antoivat uskomattoman tuen", Kos totesi.

Voiton myötä LP-Vampula paransi asemiaan sarjataulukossa. Joukkue nousi toiseksi viimeiseltä sijalta seitsemänneksi.

Mestaruusliigassa LP-Vampula saa seuraavaksi vastaansa LP-Kangasalan kotona 9. marraskuuta.

Tilasto

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat