Nuoriso- ja liikuntavaliokunta aiotaan lopettaa Huittisissa, sulautetaan sivistysvaliokuntaan

Uutiset

Linjaus äänestytti kaupunginhallitusta.

Huittinen, Huittisten kaupunginvirasto

Huittisten kaupunginvirasto.

Nuoriso- ja liikuntavaliokunta aiotaan Huittisissa sulauttaa sivistysvaliokuntaan. Muutos on tapahtumassa kesken tämän valtuustokauden.

Kaupunginhallitus linjasi hallintosäännön tarkastamisen valmistelusta. Siinä huomioidaan nuoriso- ja liikuntavaliokunnan sulauttaminen sivistysvaliokuntaan vuoden 2024 alussa. Sivistysvaliokunnan jäsenmäärä kasvaa seitsemästä yhdeksään kuluvan valtuustokauden loppuun.

Päätös syntyi äänin 6-3. Aila Hänninen (sd.) esitti Niina Immosen (ps.) kannattamana, että nuoriso- ja liikuntavaliokunta jatkaisi toimintaansa tämän valtuustokauden loppuun. Äänestyksessä he saivat tuekseen Mikko Kauniston (vas.). Kaupunginjohtaja Viveka Lannen esityksen kannalla olivat Hannu Haapasalo (kesk.), Antti Heikkilä (ps.), Aulikki Kuisma (kesk.), puheenjohtaja Arto Metsämäki (kesk.), Tuomas Toivola (kok.) ja Tinja Tähtinen (kok.).

Sivistyspalvelukeskukseen perustetaan ensi vuoden alusta hyvinvointipäällikön virka. Vuodesta 2024 lähtien nuoriso- ja liikuntapalvelut muutetaan hyvinvointipalveluiksi. Vastuualuepäällikkönä toimii hyvinvointipäällikkö.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat