Eurassa kaikkien aikojen pikkujoulut: Lauteilla mm. ratakierrokselta ulos kaartava Popeda

Uutiset

Katukuvassa tapahtuma näkyy laajennettuina aukioloina.

Popeda

Popeda.

Eurassa ehkä hykerreltiin, kun Pate Mustajärvi kertoi, että Popeda lopettaa uransa. Maaliviivaa lähestyvä yhtye on nimittäin kiinnitetty paikkakunnalle perjantai-illaksi. Voisi ennakoida, että ilmoitus ei ainakaan vähennä kiinnostusta.

"On mielettömän hienoa, kun paikkakunnalle saadaan säpinää ja kertaheitolla kunnolla", iloitsee Tomi Virén Eura Eventsistä. "Majoitusliikkeet ovat buukattuna täyteen ja taksit kiillotettu", hän hehkuttaa.

Suuressa Pikkujoulushowssa Euran Urheilutalolla bilekansalle tahtia takovat Popedan lisäksi Anssi Kela, Ramses II ja Movetron.

Tomi Virén ennakoi illasta loppuunmyytyä. "Mukana on pitkän tauon jälkeen myös yrityksiä, jotka haluavat tarjota pikkujouluelämyksen työntekijöilleen", hän sanoo.

Euran katukuvassa tapahtuma näkyy laajennettuina aukioloaikoina. "Monet liikkeet ovat avoinna pidempään palvellen kauempaakin tulevaa juhlakansaa", Tomi Virén kertoo.

"Kyllä, pitää paikkansa, että Popeda kaartaa Suomen pisimmän ratakierroksen jälkeen ulos", yhtyeen keulakuva ja solisti Pate Mustajärvi kiteyttää. Tämä tapahtuu ensi syksynä festarikesän päätteeksi Tampereella. "On aika miettiä, mitä haluaa tehdä isona", hän sanoo.

Suuri Pikkujoulushow pe 11.11. klo 19 Euran Urheilutalolla. Liput tästä.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat