Ryöpsähtääkö valtuuston budjettikokous Sastamalassa: Äänestetäänkö uimahallista ja Äetsän koulusta? – Katso suora lähestys

Uutiset

Ainakin nämä kaksi asiaa saattavat kirvoittaa kielenkantoja.

Jenni Jokinen

Sastamalan valtuustoa. Puhumassa Jenni Jokinen (sd.). Kuva: Sastamalan kaupungin nettilähetys

Sastamalassa valtuusto käsittelee ensi vuoden talousarviota maanantaina. Päätettävänä on myös verotus.

Kaupunginhallitus pääsi omassa istunnossaan äänestämään uimahallin toteuttamisesta ja Äetsän koulun jatkoajasta. Kumpikaan ei menestynyt siten, että olisi päätynyt esitykseksi. Uimahallia ei valtuuston käsittelyyn tulevassa talousarviokirjassa mainita. Äetsän koulun tiloihin tehtäisiin päiväkoti ja kirjasto vuonna 2026, kun oppilaat siirtyisivät Sylvään kouluun.

Ennakoitavissa on, että ainakin nämä kaksi asiaa saattavat valtuustossa kirvoittaa kielenkantoja. Äänestyksiäkin voinee aiempien vaiheiden perusteella odottaa.

Valtuuston kokous alkaa poikkeuksellisesti jo kello 15. Suoraa lähetystä voit katsoa kaupungin tuottamasta lähetyksestä alla olevasta soittimesta tai tästä linkistä.
·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat