Kaupunginviraston ovien sulkeminen ei miellyttänyt poliitikkoja Kokemäellä

Uutiset

Valtuustoaloitteessa ehdotetaan uutta harkintaa.

Kokemäki

Kokemäen kaupungintalo.

Kokemäellä kaupunginviraston ovien ja puhelinvaihteen sulkeminen ei vaikuta miellyttäneen isoa osaa valtuutetuista. Päätös on poikinut valtuustoaloitteen.

Valtuustoaloitteessa todetaan, että kaikilla asukkailla ei ole nettiyhteyttä tai tarvittavaa taitoa netin käytössä, minkä vuoksi päätös vaikeuttaa olennaisesti asiointia kaupunginvirastolla.

Allekirjoittajia on yhteensä 23. Heistä kaksikymmentä on valtuutettuja ja kolme varavaltuutettuja. Valtuutettuja on yhteensä 27.

Valtuustoaloitteessa ehdotetaan, että päätös otetaan uuteen harkintaan pikaisesti. Allekirjoittajat muistuttavat, että asiointi kaupungintalolla pitää olla joustavaa ja esteetöntä.

Kaupunginviraston ovet suljettiin lokakuun lopussa. Asiointi onnistuu ajanvarauksella. Puhelinvaihteen lopettamista perusteltiin vähäisellä puhelujen määrällä.

Asia on kaupunginhallituksen käsiteltävänä. Valtuustoaloite esitetään lähetettäväksi kaupunginjohtajan ja hallinto-osaston valmisteltavaksi.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat