Energian säästämisestä tiukka äänestys Huittisten kh:ssa – Vastaesitys: "Huonosti valmisteltu"

Uutiset

Puheenjohtajan kanta ratkaisi.

Huittinen

Huittinen.

Huittisissa kaupunginhallitus oli vähällä ottaa energian säästämiseksi päätetyt toimenpiteet käsiteltäväkseen. Puheenjohtajan ääni ratkaisi.

Säästötoimista päätti tekninen valiokunta. Kaupunginhallituksessa Mikko Kaunisto (vas.) esitti, että kaupunginhallitus käyttää päätökseen otto-oikeuttaan. Perustelun mukaan asia on huonosti valmisteltu, koska valmisteluaineistosta eivät käy euromäärät selville.

Mikko Kauniston esitystä kannattivat Niina Immonen (ps.), Antti Heikkilä (ps.) ja Aila Hänninen (sd.). Kaupunginjohtaja Viveka Lannen esitystä, eli teknisen valiokunnan pöytäkirjan merkitsemistä tiedoksi, tukivat Aulikki Kuisma (kesk.), puheenjohtaja Arto Metsämäki (kesk.), Tuomas Toivola (kok.) ja Tinja Tähtinen (kok.). Hannu Haapasalo (kesk.) oli poissa. Äänten mennessä tasan 4-4 ratkaisi puheenjohtajan ääni.

Tekninen valiokunta linjasi päätöksessään katuvalaistukseen ja lämmitykseen kohdistuvista säästöistä. Toimet ovat voimassa juhannuksen korvalle.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat