LP-Vampula kaadolla Pihtiputaalla: "Joukkueella loistava lataus"

Uutiset

Joukkue esitti esitti erinomaisia otteita ja hyvää pelaamista.

Iveta Stanchulova

Iveta Stanchulova. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula voitti LiigaPlokin Pihtiputaalla. Ottelu päättyi vieraille 2-3 (28-26, 21-25, 25-20, 22-25, 9-15).

LP-Vampula esitti erinomaisia otteita ja hyvää pelaamista joukkueena. Ratkaisevassa viidennessä erässä huittislaiset tarrasivat voitosta kiinni heti kärkeen. LiigaPloki pääsi lähimmillään vain viiden pisteen päähän.

"Koko joukkueella oli tähän otteluun loistava lataus. Yhteispeli toimii, samoin vastaanotto sekä puolustuspeli", iloitsi manageri Timo Talvitie.

Joukkueen parhaana palkittiin laituri Iveta Stanchulova. Hän takoi komean pistesaldon onnistuen mainiosti jokaisella osa-alueella.

Passari Lotta Kukkonen oli tyytyväinen, kun voitto heltisi vaiherikkaan ottelun jälkeen. "Ottelu eteni suunnitellusti. Hienoa, että liiga on nyt näin tasainen. Otteluista näkee, että ne voivat kääntyä miten tahansa, vaikka vastustaja olisi ennakkosuosikki", hän sanoi.

LP-Vampula kohtaa vieraissa lauantaina Oriveden Ponnistuksen.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat