Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

LP-Vampula kaadolla Pihtiputaalla: "Joukkueella loistava lataus"

Uutiset

Joukkue esitti esitti erinomaisia otteita ja hyvää pelaamista.

Iveta Stanchulova

Iveta Stanchulova. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula voitti LiigaPlokin Pihtiputaalla. Ottelu päättyi vieraille 2-3 (28-26, 21-25, 25-20, 22-25, 9-15).

LP-Vampula esitti erinomaisia otteita ja hyvää pelaamista joukkueena. Ratkaisevassa viidennessä erässä huittislaiset tarrasivat voitosta kiinni heti kärkeen. LiigaPloki pääsi lähimmillään vain viiden pisteen päähän.

"Koko joukkueella oli tähän otteluun loistava lataus. Yhteispeli toimii, samoin vastaanotto sekä puolustuspeli", iloitsi manageri Timo Talvitie.

Joukkueen parhaana palkittiin laituri Iveta Stanchulova. Hän takoi komean pistesaldon onnistuen mainiosti jokaisella osa-alueella.

Passari Lotta Kukkonen oli tyytyväinen, kun voitto heltisi vaiherikkaan ottelun jälkeen. "Ottelu eteni suunnitellusti. Hienoa, että liiga on nyt näin tasainen. Otteluista näkee, että ne voivat kääntyä miten tahansa, vaikka vastustaja olisi ennakkosuosikki", hän sanoi.

LP-Vampula kohtaa vieraissa lauantaina Oriveden Ponnistuksen.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: