Vähä-Tiisalan kauppa toteutuu, kaupunki hyväksyi 45 500 euron tarjouksen

Uutiset

Ostaja suunnittelee tilalle hevoskeskusta.

Vähä-Tiisala

Vähä-Tiisala. Kuva: Sastamalan kaupunki

Sastamalassa Mouhijärvellä Vähä-Tiisalan ratsutila myydään. Kaupunginhallitus hyväksyi kaupan.

Raseborgs Slotts Turism Ab:n tarkoituksena on luoda tilalle hevoskeskus, jossa on vuokrattavia tallipaikkoja. Alueelle on määrä rakentaa ratsastuskenttä ja myöhemmin maneesi. Asuinrakennuksia aiotaan hyödyntää majoitus- ja matkailukäytössä. Yritys suunnittelee myös muita oheispalveluja.

Huutokaupassa korkeimmat kolme ostotarjousta olivat hyvin lähellä toisiaan. Raseborgs Slotts Turism Ab jätti toiseksi korkeimman tarjouksen 45 500 euroa. Konserni- ja elinvoimajaosto päätti pyytää kaikkien kolmen tarjouksen tekijöiltä suunnitelmat. Korkeimman tarjouksen tekijää ei tavoitettu ja kolmanneksi korkeimman jättänyt ilmoitti luopuvansa kilpailusta.

Raseborgs Slotts Turism Ab olisi halunnut hankkia talouskeskukseen rajoittuen omistukseensa myös kaksi hehtaaria peltoa. Kaupunki päätti vuokrata alueen ostajalle.

Vähä-Tiisalan ratsutilaa yritettiin ennen netissä toteutettua huutokauppaa myydä 180 000 eurolla. Ponnistelut eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

Kaupunginhallituksen päätös oli yksimielinen.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat