Eemi Tervaportilla 13. kausi Euroopan kentillä: "Nuorena poikana pysynyt suhteellisen hyvin kunnossa"

Uutiset

Otteluita kertyi ennen joulua kolmattakymmentä.

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti.

Keikyäläislähtöinen passari Eemi Tervaportti pelaa peräti kolmattatoista kauttaan Euroopan kentillä. Otteluita kertyi ennen joulua kolmattakymmentä.

Eemi Tervaportti on urakoinut pari peliä kokonaan ja ollut kaikissa muissakin kentällä vaihdosta. Suuremman passivastuun on kantanut ranskalainen Benjamin Toniutti.

"Alkukausi oli meiltä hyvää peliä, mutta loukkaantumiset sotkivat sitten hieman kuvioita. Paljon on pelattu pelejä ja siihen nähden ihan ok", Eemi Tervaportti sanoo.

Katse ja panokset ovat kevätkaudessa. "Itse olen nuorena poikana pysynyt suhteellisen hyvin kunnossa", Eemi Tervaportti lohkaisee. Hän on 33-vuotias.

Jastrzebski on Puolan PlusLigassa kolmantena johdettuaan sarjaa pitkään. Mestarien liigassa meno on ollut erittäin vahvaa. Viimeisessä pelissä ennen joulua Montpellieriä vastaan Eemi Tervaportti palkittiin kentän parhaana.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat