LP-Vampula irrotti pirteällä otteella puhtaan voiton

Uutiset

OrPo kaatui 3-0.

LP-Vampula - OrPo 22.1.2023

LP-Vampula. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula nappasi kauden ensimmäisen puhtaan voiton. Oriveden Ponnistus kaatui 3-0 (25-22, 25-18, 25-22).

LP-Vampulan ote oli koko ottelun ajan pirteä. Joukkue käytti järkeä, mutta sillä oli myös onnea.

Ensimmäinen erä kääntyi Lp-Vampulalle jo tilanteessa 18-15. Vaikka OrPo hengitti niskaan vielä loppumetreillä, sille ei annettu erän avaimia. Toisessa erässä joukkueet tahkosivat pisteitä tasatahtia. Tilanteessa 16–12 LP-Vampula
osoitti vahvuutensa ja vei erän maaliin asti. Kolmas erä alkoi kotijoukkueen johdolla, mutta OrPo tuli tasoihin tilanteessa 12-12 ja otti komennon tilanteessa 17-18. LP-Vampula ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tasoitti ja meni ohi.

"Ei treenisalilla pystytä tässä välissä ihmeitä tekemään. Asenne ja voittamisen halu oli kohdillaan", sanoi LP-Vampulan parhaana pelaajana palkittu Henna-Riikka Minkkinen.

"Tämä ei ollut mitään loistavaa lentopalloa, mutta emme antaneet periksi", luonnehti päävalmentaja Ziga Kos. "Jokainen voitto on tärkeä. Tämä voitto auttaa meitä pääsemään taas omaan pelitapaamme kiinni. Peli on aina peli, mutta harjoituksissa käydyt asiat pitää pystyä tuomaan mukaan peliin", hän jatkoi.

LP-Vampulalla on vielä yksi liigapeli ennen Suomen Cupin välierää.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat