Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa, Sastamalassa jälleen suosittu drive in

Uutiset

Sastamalassa on eduskuntavaaleissa seitsemän ennakkoäänestyspaikkaa. Varsinaisena vaalipäivänä äänestyspaikkoja on kymmenen.

Vaalit, äänestys, vaaliuurna

Äänestyslippu putoaa vaaliuurnaan. Kuva: Eduskunta

Sastamalassa on eduskuntavaaleissa seitsemän ennakkoäänestyspaikkaa. Varsinaisena vaalipäivänä äänestyspaikkoja on kymmenen.

K-Market Vammalan parkkipaikalla Nuutilankujalla on ennakkoäänestyspaikka drive in -periaatteella. Se on tullut suosituksi ja tutuksi kunta- ja aluevaaleissa. Muut ennakkoäänestyspaikat ovat Kauppalantalo, Suodenniemen Kerola, Äetsän kirjasto, Mouhijärven kirjasto, Neste Häijää ja Kiikoisten kirjasto.

Ennakkoäänestyksessä saa äänestää missä vain ennakkoäänestyspaikassa millä vain paikkakunnalla. Vaalipäivänä sen sijaan saa äänestää vain omassa äänestyspaikassa, joka on kerrottu äänestäjälle toimitetussa ilmoituksessa äänioikeudesta.

Vaalipäivän äänestyspaikkoja ovat Vammalan lukio, Äetsän kirjasto, Äetsän koulu, Muistolan koulu, Suodenniemen Kerola, Mouhijärven kirjasto, Karkun koulu, Stormin koulu, Tyrväänkylän koulu ja Toukolan koulu.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on 22.-28. maaliskuuta. Varsinainen vaalipäivä on 2. huhtikuuta.

Kaikki äänestyspaikat on koottu oikeusministeriön vaalisivuille.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat