Finaalit pirkanmaalaisten unelma: VaLePa ja Akaa Volley ratkovat mestaruuden

Uutiset

Sarja poikki neljällä voitolla.

VaLePa - Akaa-Volley 3.12.2022

VaLePa ja Akaa Volley. Kuva: Emmi Koski

VaLePa ja Akaa Volley ratkovat lentopallon mestaruuden. Finaalit ovat lyhyiden etäisyyksien ansiosta pirkanmaalaisten unelma.

VaLePan vahvuuksia ovat hyvä vastaanottopeli ja sen jälkeinen monipuolinen hyökkäyspeli. Yleispelaaja Sakari Mäkinen on erinomainen torjuja ja yleispelaaja Karli Allik saa vastustajan varpailleen syöttönurkkauksessa. He ja libero Eetu Pennanen ovat erittäin nopeita liikkeissään ja hyviä sijoittumaan, joten joukkueelle lohkeaa useimmiten enemmän puolustuksen jälkeisiä hyökkäyksiä. Keskipelaajat Severi Savonsalmi ja Jacob Ekman ovat vahva pelote vastustajan hyökkääjille ja helpottavat siten takakentän toimintaa. Mikko Esko on taitava, kokenut ja monipuolinen pelinrakentaja, joka osaa käyttää tarpeen mukaan laajaa hyökkäysmateriaalia. Tärkeä aisapari hänelle on hakkuri Urpo Sivula.

Akaa Volleyn yleispelaaja Greg Petty pystyy ratkaisuihin kovankin paineen alla. Hakkuri Ali Fazlin paras ase hyökkäyspelissä on mahtava kyky ponnistaa kevyesti todella korkealle. Yhteistyö passari Anton Välimaan kanssa sujui pudotuspeleissä hyvin. Keskipelaaja Sauli Sinkkonen on ollut voittopeleissä tehokas. Yleispelaaja Mohammadreza Beik tunnetaan energisistä tuuletuksistaan. Valmentaja Olli Kunnari joutui ensimmäisessä välierässä pukemaan numeropaidan päälleen, kun joukkueessa oli paljon sairasteluja.

Ensimmäinen finaali pelataan Vexve Areenalla tiistaina kello 18.30.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat